Skip to main content

vacature: technisch specialist industriële automatisering

omschrijving.

Impact hebben op projecten bij grote bedrijven die energie opwekken, distribueren en opslaan. Daarmee bijdragen aan de complexe vraagstukken in de energietransitie. En tegelijkertijd niet alleen jezelf verder ontwikkelen, maar ook Maasstad Ingenieurs als bedrijf. Bij ons in Rotterdam wachten jou als technisch specialist industriële automatisering mooie uitdagingen!

Je werkt voor opdrachtgevers als Tennet. Neem hun stopcontacten op zee. Die moeten bedienbaar en goed beveiligd zijn. Zodat windmolens via deze offshorestations hun energie kunnen leveren aan het vaste land. Voor zo’n opdracht maak jij het voorontwerp en bepaal je welke systemen er nodig zijn. Vervolgens maak je het aanbestedingsdossier waarmee onze klant de opdracht succesvol in de markt kan zetten.

Of je zorgt bijvoorbeeld voor aanpassingen in de systemen van een grote energieopwekker die wil overstappen van fossiele naar biobrandstof. Jij adviseert over de beste oplossing, maakt het ontwerp en begeleidt de realisatie. Zodat de systemen voldoen aan de nieuwe eisen. Elke dag verdiep je je dus in complexe en soms vernieuwende vraagstukken. Daarvoor put je niet alleen uit je technische kennis en leergierigheid. Je weet je keuzes en adviezen ook duidelijk over te brengen op mensen met minder technische bagage op het managementniveau bij de klant.

Wat jouw baan extra mooi maakt: we dagen je uit om mee te denken over kansen en mogelijkheden die bijdragen aan de verdere ontwikkeling van Maasstad Ingenieurs. Jouw mening over zaken horen we graag. Zo bouwen we samen aan onze toekomst en een duurzamere wereld van morgen.

dit bieden wij jou:

  • Direct een vast contract.
  • Een brutomaandsalaris tussen € 3.500,- en € 5.500,-, afhankelijk van je opleiding en ervaring. Daarnaast krijg je onder andere 8% vakantiegeld.
  • De vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen werk(tijden) in goede banen te leiden.
  • Een goede pensioenregeling.
  • De mogelijkheid om 10% van je werkuren te besteden aan je persoonlijke ontwikkeling. Zoals een studie of het bezoeken van kennissessies. En met een opleidingsbudget van € 2.000,- dat je naar eigen inzicht mag besteden, kun je continu blijven leren.
  • Een vervoersbudget dat je bijvoorbeeld kunt inzetten voor een leaseauto of een ov-abonnement.
  • Laptop en telefoon die je ook privé kunt gebruiken.

dit ben jij:

Jij bent leergierig en een tikje eigenwijs. Ook neem je graag het initiatief. En of je nu zelfstandig of in teamverband werkt, altijd ga je voor het best mogelijke resultaat. Met jouw goede sociale en communicatieve skills kun je klanten en collega’s overtuigen van jouw keuzes en ideeën. En voor goede afstemming zorgen in projecten. Daarbij ben je je ervan bewust dat je het visitekaartje bent voor je eigen organisatie.

Dit breng je ook mee:

  • Een hbo-diploma in elektrotechniek en minimaal twee jaar ervaring in industriële automatisering.
  • Affiniteit met technische en/of geautomatiseerde systemen in de infra of energiesector, zoals tunnels, bruggen, sluizen of hoogspanningsnetten.

bedrijfsinformatie.

Bij Maasstad ingenieurs zetten we onze kennis en ervaring in voor opdrachtgevers in de energiesector, infra en industrie. Met technisch management, systems engineering, software-engineering, testen en inbedrijfstelling dragen we bij aan een passend technisch antwoord op de grote complexe vraagstukken op het gebied van duurzaamheid en de energietransitie. Op technisch vlak ontzorgen we onze klanten met optimaal project- en stakeholdermanagement. Of het nu gaat om elektrotechniek, meet- en regeltechniek of industriële automatisering: wij vertalen de wensen en eisen met oog voor de wet- en regelgeving naar technische oplossingen op maat.

Je gaat aan de slag in een jong en ambitieus team met nu vier technisch specialisten. We werken allemaal aan eigen projecten vanuit huis of ons stijlvolle kantoor op de RDM-campus in Rotterdam. En natuurlijk zijn we regelmatig op locatie te vinden bij onze klanten. Ook denken we allemaal mee over de ontwikkeling van ons bedrijf. Een keer per week hebben we een digitale meeting en om de zes weken fysiek – dan eten we eerst samen. In die bijeenkomsten bespreken we kort waar iedereen aan werkt. En aan de hand van bijvoorbeeld een topic uit het werkveld wisselen we kennis met elkaar uit.

Meer weten en solliciteren?

Ben jij degene die wij zoeken, maar heb je nog vragen of twijfels? Neem dan contact op met Johan Bel, via 06 – 20 81 88 39 of johan.bel@maasstadingenieurs.nl.

Interessante baan? Je reactie met motivatie en cv ontvangen we graag.