Skip to main content

Schakel in technische infra-projecten

Meerdere stakeholders die vaak niet over de nodige technische kennis beschikken. En een grote hoeveelheid gekoppelde systemen die met elkaar communiceren. Dat maakt de opdrachten voor onderhoud, aanpassing, vernieuwing en automatisering van infra-installaties een complex en uitdagend vakgebied. Maasstad Ingenieurs is de verbindende technische schakel tussen jou als opdrachtgever, de stakeholders en de uitvoerders.

Ingenieursdiensten voor vernieuwing en automatisering van infrasystemen.

Met onze specialistische technische kennis en jarenlange ervaring in het vakgebied zijn we je van dienst bij uiteenlopende opdrachten. Van een standaardisatietraject voor de automatisering van spoortunnels of het maken van voorstudies voor de upgrade van een sluis tot het begeleiden van een landelijk programma voor de vervanging van de integrale besturingssystemen in verkeerstunnels.

Nieuwsgierig naar projecten in spoor-, weg-, en waterinfra die we in de afgelopen jaren begeleid hebben?

Systems engineering en lifecyclemanagement als fundament.

Bij elk project is systems engineering de basis van onze aanpak. Onze technisch adviezen leggen we helder uit en we nemen alle stakeholders mee in onze keuzes voor bijvoorbeeld systemen. Zo begeleiden we projecten in elke fase van de lifecycle. Meer weten over onze ingenieursdiensten en de mogelijkheden? Of eens sparren over een opdracht?