Skip to main content

Schakel in technische infra-projecten

Meerdere stakeholders die vaak niet over de nodige technische kennis beschikken en een grote hoeveelheid gekoppelde systemen die met elkaar communiceren. Dat maakt de opdrachten voor onderhoud, vernieuwing en automatisering van infra-installaties complex en uitdagend. Maasstad Ingenieurs is de verbindende technische schakel tussen jou als opdrachtgever, stakeholders en de uitvoerders.

Ingenieursdiensten voor vernieuwing en automatisering van infrasystemen

Met onze specialistische technische kennis en jarenlange ervaring in het vakgebied zijn wij van dienst bij uiteenlopende opdrachten. Denk hierbij aan een standaardisatieproject voor de automatisering van spoortunnels, het maken van een voorstudie voor de upgrade van een sluis of het begeleiden van een landelijk programma voor de vervanging van besturingssystemen in verkeerstunnels.

Nieuwsgierig naar projecten in spoor-, weg-, en waterinfra die we in de afgelopen jaren begeleid hebben?

Systems engineering en lifecyclemanagement als fundament

Bij elk project is systems engineering de basis van onze aanpak. Onze technische adviezen leggen we helder uit en we nemen alle stakeholders mee in onze keuzes en ontwerpen. Zo begeleiden we projecten in elke fase van de levenscyclus. Meer weten over onze ingenieursdiensten en de mogelijkheden? Of eens sparren over een opdracht?