Skip to main content

Bevlogen ingenieurscollectief voor complexe vraagstukken in de publieke sector

Duurzame energieopwekkers ontsluiten op het elektriciteitsnetwerk. Smart grids ontwikkelen. De spoor-, weg-, en waterinfrastructuur toekomstbestendig maken, zodat de mobiliteit in ons land niet stagneert. Allemaal voorbeelden van de complexe vraagstukken in de publieke sector waar wij ons bij Maasstad Ingenieurs collectief en met hart en ziel voor inzetten. Sámen met onze opdrachtgevers, uitvoerende partners en marktpartijen.

Broedplaats voor technisch ingenieurs.

De complexe vraagstukken van morgen, die lossen we samen op. Daarom investeren we continu in de kennis en het werkplezier van onze mensen. Vanaf dag één zijn we een broedplaats voor onze bevlogen technisch ingenieurs. Als collectief passen we bewezen methodieken en technologieën toe om tot een passend antwoord te komen bij onze uiteenlopende opdrachten in energievoorziening & netbeheer en infra-installaties & -automatisering.

Technische oplossingen die constructief bijdragen aan de bv Nederland.

Zeker zoveel waarde hechten we aan een goede relatie op basis van gelijkwaardigheid met jou als opdrachtgever. In begrijpelijke taal leggen we onze adviezen en ontwerpkeuzes uit. En we helpen jouw mensen om met nieuwe systemen te leren werken. Onze kennis delen we met aannemers, uitvoerders en andere ingenieursbureaus. Want uiteindelijk werken we aan hetzelfde doel: constructief bijdragen aan de bv Nederland. 

Sparren over een technisch vraagstuk?

Even voorstellen, wij zijn samen Maasstad Ingenieurs:

Johan Bel

technisch consultant | founder

Energiek (tikkeltje druk, misschien) en technisch-inhoudelijk supersterk. Hij deelt graag zijn kennis, zorgt voor sfeer en beleving, en krijgt elk projectteam in beweging.

Jay Bisschop

relatiemanager

Hét aanspreekpunt voor onze klanten, samenwerkingspartners en collega’s. Wat voor Jay het belangrijkste element van communicatie is? Goed luisteren! Zo bouwt ze aan duurzame relaties.

Siebren Schaafsma

technisch consultant

Denkt graag out of the box. Niet gek dus dat hij graag bijspringt om een prangend vraagstuk op te lossen. En komt dan vaak met een alternatief waar nog niemand aan gedacht heeft.

Hans Nobel

technisch consultant

Hij combineert een gezonde dosis zelfspot met de spirit om grote vraagstukken aan te pakken. Met een ‘oké’ resultaat neemt hij geen genoegen. Het moet goed zijn, en liefst nog beter dan jij had verwacht.

Mattie

onze vrolijke kantoorhond!

Met zijn kwispelende staart en altijd blije humeur maakt hij elke werkdag een stuk leuker. Mattie geniet van zijn hondenleven vol knuffels en is altijd in voor een tikkeltje speelsheid.

Bram ten Klei

technisch consultant | founder

Analyticus en baken van rust. Volgens Bram moet je succes elke keer weer verdienen. Daarbij gaan wat hem betreft normen en waarden boven alles.

Robin Hameleers

technisch consultant

Is een tikkeltje eigenwijs. En brengt samen met zijn hond goede energie mee. Elke issue weet hij haarfijn te analyseren om vervolgens de oplossing in hoofdlijnen uit te werken.

David Veldhoen

technisch consultant

Kan lullen (met scherpte en humor) én gestructureerd poetsen. Een kritische denker bovendien die niet zomaar aanneemt wat je zegt en gaat voor constructieve samenwerking.

Oscar Kroos

technisch consultant

De rust zelve. Tikkeltje eigenwijs ook, maar staat altijd open voor andere inzichten. En hoe technisch een vraagstuk ook is, hij maakt de inhoud en verwachtingen voor iedereen helder.

Shayenne Henriquez-Mari

office manager

Zij is blij als wij dat zijn. Daar doet ze dan ook haar uiterste best voor. Dankzij haar zorgzame karakter, oog voor detail en luisterend oor staan collega’s er nooit alleen voor en is alles tot in de puntjes geregeld.

Pieter Steenkamp

technisch consultant | founder

Hulpvaardige teamplayer met creativiteit, temperament en eerlijkheid als handelsmerk. Krijgt extra energie als een project vraagt om niet voor de hand liggende oplossingen.

Kasper de Graaf

technisch consultant

Ruimdenkende en nauwkeurige teamspeler die snel schakelt en zich kan aanpassen aan elke situatie. Zijn filosofie: in een goed project gaan geen zaken fout die je vooraf kunt voorzien.

Edwin van Spronsen

technisch consultant

Sportieve gozer met veel energiekennis. Gaat graag nieuwe avonturen aan, verstaat de kunst van het coachen en wordt blij van een team dat zijn enthousiasme deelt.

Kirsten Hugen

businesspartner recruitment

Ze houdt onze zakelijke belangen én onze mensen in het oog, luistert en voelt feilloos aan waar we behoefte aan hebben. That’s how she gets the job done!