Skip to main content

Bevlogen ingenieurscollectief voor complexe vraagstukken in de publieke sector

Duurzame energieopwekkers ontsluiten op het elektriciteitsnetwerk. Smart grids ontwikkelen. De spoor-, weg-, en waterinfrastructuur toekomstbestendig maken, zodat de mobiliteit in ons land niet stagneert. Allemaal voorbeelden van de complexe vraagstukken in de publieke sector waar wij ons bij Maasstad Ingenieurs collectief met hart en ziel voor inzetten. Sámen met onze opdrachtgevers, uitvoerende partners en marktpartijen.

Broedplaats voor technisch ingenieurs

De complexe vraagstukken van morgen, die lossen we samen op. Daarom investeren we continu in de kennis en het werkplezier van onze mensen. Als collectief passen we bewezen methodieken en technologieën toe om tot een passend antwoord te komen bij onze uiteenlopende opdrachten in energievoorziening & netbeheer en infra-installaties & -automatisering.

Technische oplossingen die constructief bijdragen aan de bv Nederland

Wij hechten veel waarde aan een goede relatie op basis van gelijkwaardigheid met de opdrachtgever. In begrijpelijke taal leggen we onze adviezen en ontwerpkeuzes uit en helpen wij de klant om met nieuwe systemen te leren werken. Onze kennis delen we met de opdrachtgever, aannemers en andere ingenieursbureaus. Want uiteindelijk werken we aan hetzelfde doel: constructief bijdragen aan de bv Nederland. 

Sparren over een technisch vraagstuk?

Even voorstellen, wij zijn samen Maasstad Ingenieurs

Johan Bel

technisch consultant | founder

Energiek (tikkeltje druk, misschien) en technisch-inhoudelijk supersterk. Hij deelt graag zijn kennis, zorgt voor sfeer en beleving, en krijgt elk projectteam in beweging.

Shayenne Henriquez-Mari

office manager

Zij is blij als wij dat zijn. Daar doet ze dan ook haar uiterste best voor. Dankzij haar zorgzame karakter, oog voor detail en luisterend oor staan collega’s er nooit alleen voor en is alles tot in de puntjes geregeld.

David Veldhoen

technisch consultant

Kan lullen (met scherpte en humor) én gestructureerd poetsen. Een kritische denker bovendien die niet zomaar aanneemt wat je zegt en gaat voor constructieve samenwerking.

Hans Nobel

technisch consultant

Hij combineert een gezonde dosis zelfspot met de spirit om grote vraagstukken aan te pakken. Met een ‘oké’ resultaat neemt hij geen genoegen. Het moet goed zijn, en liefst nog beter dan jij had verwacht.

Jeroen Koot

technisch consultant

Altijd vrolijk en enthousiast neemt hij elke uitdaging aan met een glimlach. Hij brengt gezelligheid in elk project en vindt creatieve oplossingen waar niemand anders aan dacht. Hij streeft naar een uitkomst die niet alleen goed is, maar zelfs beter dan verwacht.

Bram ten Klei

technisch consultant | founder

Analyticus en baken van rust. Volgens Bram moet je succes elke keer weer verdienen. Daarbij gaan wat hem betreft normen en waarden boven alles.

Robin Hameleers

technisch consultant

Is een tikkeltje eigenwijs. En brengt samen met zijn hond goede energie mee. Elke issue weet hij haarfijn te analyseren om vervolgens de oplossing in hoofdlijnen uit te werken.

Siebren Schaafsma

technisch consultant

Denkt graag out of the box. Niet gek dus dat hij graag bijspringt om een prangend vraagstuk op te lossen. En komt dan vaak met een alternatief waar nog niemand aan gedacht heeft.

Marco Visser

technisch consultant

Marco, de onvermoeibare projectdynamo. Als teamspeler koestert hij de input van zijn collega's en ziet hun inbreng als de geheime saus van ons wilde succesrecept.

Koen Schenk

technisch consultant

Behulpzame en tikkeltje eigenwijze Brabantse Bourgondiër. Hij vertaalt technische complexiteit naar klare klantentaal en is pas tevreden als zijn inzet leidt tot een succesvolle samenwerking gebaseerd op vertrouwen.

Mattie

onze vrolijke kantoorhond!

Met zijn kwispelende staart en altijd blije humeur maakt hij elke werkdag een stuk leuker. Mattie geniet van zijn hondenleven vol knuffels en is altijd in voor een tikkeltje speelsheid.

Pieter Steenkamp

technisch consultant | founder

Hulpvaardige teamplayer met creativiteit, temperament en eerlijkheid als handelsmerk. Krijgt extra energie als een project vraagt om niet voor de hand liggende oplossingen.

Kasper de Graaf

technisch consultant

Ruimdenkende en nauwkeurige teamspeler die snel schakelt en zich kan aanpassen aan elke situatie. Zijn filosofie: in een goed project gaan geen zaken fout die je vooraf kunt voorzien.

Edwin van Spronsen

technisch consultant

Sportieve gozer met veel energiekennis. Gaat graag nieuwe avonturen aan, verstaat de kunst van het coachen en wordt blij van een team dat zijn enthousiasme deelt.

Oscar Kroos

technisch consultant

De rust zelve. Tikkeltje eigenwijs ook, maar staat altijd open voor andere inzichten. En hoe technisch een vraagstuk ook is, hij maakt de inhoud en verwachtingen voor iedereen helder.

Edwin Lorsheijd

technisch consultant

Een doorzetter met een eindeloze nieuwsgierigheid en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Hij combineert een kritische blik met een flinke dosis humor. Hij houdt zich graag bezig met ontwerpvraagstukken en vindt het geweldig om te zien hoe deze tot uiting komen.