Skip to main content

Werken bij Maasstad Ingenieurs

Heb jij een grote passie voor techniek? Lijkt het je interessant om van betekenis te zijn voor grote opdrachtgevers én voor de wereld van morgen? En vind je het belangrijk jezelf continu verder te ontwikkelen? Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega!

Werken bij Maasstad Ingenieurs.

Heb jij een grote passie voor techniek? Lijkt het je interessant om van betekenis te zijn voor grote opdrachtgevers én voor de wereld van morgen? En vind je het belangrijk jezelf continu verder te ontwikkelen? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega!

Openstaande vacatures.

– vacature: technisch specialist industriële automatisering
– vacature: technisch specialist hoogspanning

Laagdrempelig

Bij Maasstad Ingenieurs werken mensen die gek zijn op technische vraagstukken en betrokken zijn bij de organisatie. En die hun kennis graag op peil houden door opleidingen te volgen of ervaringen te delen met collega’s, aannemers en opdrachtgevers. De sfeer is informeel en laagdrempelig: we weten elkaar tussendoor makkelijk te vinden voor vragen of advies.

Wat we jou te bieden hebben

  • De vrijheid, verantwoordelijkheid en flexibiliteit om je eigen werk(tijd) in goede banen te leiden.
  • De kans om continu te blijven leren. Je krijgt bij ons een opleidingsbudget dat je naar eigen inzicht mag besteden.
  • Goede arbeidsvoorwaarden.
  • Een vervoersbudget dat je bijvoorbeeld kunt inzetten voor een leaseauto of een ov-abonnement.

Open solliciatie.

Zie jij jezelf wel werken bij Maasstad ingenieurs, maar is er op dit moment geen (passende) vacature? Laat dan je gegevens achter bij Johan Bel, via johan.bel@maasstadingenieurs.nl. We zijn namelijk altijd op zoek naar technische toppers!