Skip to main content

vacature: technisch specialist hoogspanning

omschrijving.

Nederland zal in 2050 aan de afspraken uit het klimaatakkoord moeten voldoen. Dit houdt in dat we dan een grotendeels geëlektrificeerde maatschappij zullen hebben. Om dit te realiseren zijn er enorme uitdagingen voor het hoogspanningsnet in Nederland.

Als Technisch Specialist Hoogspanning bij Maasstad Ingenieurs ga je bij aansprekende opdrachtgevers aan de energietransitie meewerken.

Je kijkt dagelijks in de keuken van opdrachtgevers als Tennet, Stedin of Liander. Na een knelpuntanalyse stellen zij bijvoorbeeld vast dat er te weinig capaciteit is in het elektriciteitsnet in een bepaald gebied. De oplossing is een nieuw onderstation bouwen. Jij maakt het voor- en hoofdontwerp, schrijft de bestekken, levert de informatie aan voor de aanbesteding en organiseert de nodige vergunningaanvragen. Een ander voorbeeld van een vraagstuk in jouw werkveld is de aansluiting van een offshore station op het landelijke hoogspanningsnet.

Bij Maasstad Ingenieurs maken we je baan nóg interessanter. Want we dagen je ook uit om mee te denken over ontwikkelingen in de markt waarop wij als bureau kunnen inzetten. Zo bouwen we samen aan de toekomst van ons bureau en een duurzamere wereld van morgen.

dit bieden wij jou:

  • Direct een vast contract.
  • Een bruto maandsalaris tussen € 3.500,- en € 5.500,-, afhankelijk van je opleiding en ervaring. Daarnaast krijg je onder andere 8% vakantiegeld.
  • De vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen werk(tijden) in goede banen te leiden.
  • Een goede pensioenregeling.
  • De mogelijkheid om 10% van je werkuren te besteden aan je persoonlijke ontwikkeling. Zoals een studie of het bezoeken van kennissessies. En met een opleidingsbudget van € 2.000,- dat je naar eigen inzicht mag besteden, kun je continu blijven leren.
  • Een vervoersbudget dat je bijvoorbeeld kunt inzetten voor een leaseauto of een ov-abonnement.
  • Laptop en telefoon die je ook privé kunt gebruiken.
  • 30 vakantie dagen.

dit ben jij:

Initiatiefrijk, een tikkeltje eigenwijs en leergierig: dat ben jij. En of je nu zelfstandig of in teamverband werkt, altijd ga je voor het best mogelijke resultaat. Je werkt gestructureerd en met een kritische blik. En je durft vrij te denken om tot de juiste oplossing te komen voor een vraagstuk. Met jouw goede sociale en communicatieve skills kun je de stakeholders meenemen in vaak complexe technische materie en hen ervan overtuigen dat jouw keuzes en ideeën leiden tot het beste resultaat voor ieders belangen. Daarbij ben je je ervan bewust dat jij het visitekaartje bent voor je eigen organisatie.

Dit breng je ook mee:

  • Een hbo+-diploma in elektrotechniek. Bij voorkeur Energietechniek.
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke rol in de energiesector.

bedrijfsinformatie.

Bij Maasstad Ingenieurs zetten we onze kennis en ervaring in voor opdrachtgevers in de energiesector en infra. Met technisch management, systems engineering, software-engineering, testen en inbedrijfstelling dragen we bij aan een passend technisch antwoord op de grote complexe vraagstukken op het gebied van duurzaamheid en de energietransitie. Op technisch vlak ontzorgen we onze klanten met optimaal project- en stakeholdermanagement. Of het nu gaat om elektrotechniek, meet- en regeltechniek of industriële automatisering: wij vertalen de wensen en eisen met oog voor de wet- en regelgeving naar technische oplossingen op maat.

Je gaat aan de slag in een jong en ambitieus team technisch specialisten. We werken allemaal aan eigen projecten vanuit huis of ons stijlvolle kantoor op de RDM-campus in Rotterdam. En natuurlijk zijn we regelmatig op locatie te vinden bij onze klanten.

Meer weten en solliciteren?

Ben jij degene die wij zoeken, maar heb je nog vragen of twijfels? Neem dan contact op met Johan Bel (technisch consultant), via 06 – 20 81 88 39 of johan.bel@maasstadingenieurs.nl.

Interessante baan? Je reactie met motivatie en cv ontvangen we graag.