vacature: relatiemanager

omschrijving.

Nederland een stukje schoner maken: dat is het doel van Maasstad Ingenieurs in Rotterdam. Door bedrijven in de energiesector een passend technisch antwoord te bieden bij complexe vraagstukken op het gebied van duurzaamheid en de energietransitie. Help jij als commercieel relatiemanager mee om onze groeiambities waar te maken, zodat we nóg meer impact hebben met innovatieve en slimme technische oplossingen?

Jouw job is een mix van officemanagement, relatiemanagement en recruitment. In ons netwerk vind je onder meer belangrijke spelers in de energiebranche, zoals Uniper, Alliander en Stedin. Jij coördineert de commerciële processen achter de diensten die wij aan hen leveren. Dat kan bijvoorbeeld gaan om vraagspecificaties voor soft- en hardware-aanpassingen in automatiseringsvraagstukken. Om het projectmanagement voor het ontwerp en de realisatie van nieuwe energie-infrastructuur. Of om het begeleiden van de overstap naar een alternatieve energiebron. Voor de diepere inhoud schakel je met je technische collega’s.

Ook buiten de lopende opdrachten onderhoud je het contact met ons netwerk en staan je commerciële voelsprieten continu aan. Zo weet je welke behoeften er bij klanten spelen en welke technische innovaties de markt te bieden heeft. Zie je kansen om met onze dienstverlening meerwaarde te bieden, dan neem jij het initiatief om die te verzilveren. Ook bouw je aan relaties met potentiële klanten. Je vertegenwoordigt ons bijvoorbeeld op beurzen. En je faciliteert de kennistafels waarmee Maasstad Ingenieurs de kennisuitwisseling over duurzaamheid en de energietransitie bevordert.

Onze kennis en toegevoegde waarde duurzaam verbinden met de markt is al een mooie uitdaging. Maar bij ons werk voor een schonere en innovatieve wereld van morgen maken we graag gebruik van het technisch talent van de toekomst. Daarom richt jij jouw energie ook op het vergroten van onze naamsbekendheid onder engineers in opleiding. Een superafwisselende baan dus waarbij je jouw ondernemerschap optimaal kunt benutten.

dit bieden wij jou:

  • Direct een vast contract.
  • Uitstekende marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • De vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen werk(tijden) in goede banen te leiden.
  • Een goede pensioenregeling.
  • Een vervoersbudget dat je bijvoorbeeld kunt inzetten voor een leaseauto of een ov-abonnement.
  • Een laptop en telefoon die je ook privé kunt gebruiken.

dit ben jij:

Een mensenmens, jong van geest, met interesse in duurzaamheidsvraagstukken en de energietransitie. Je hebt snel door waar mensen behoefte aan hebben en ziet kansen om daarop in te spelen. Daarbij combineer je jouw sociale vaardigheden met creatieve ideeën. Met de juiste initiatieven wil je de markt steeds een stap voor zijn.

Dit breng je ook mee:

  • Hbo-niveau.
  • Minimaal drie jaar werkervaring met commerciële trajecten.
  • Bij voorkeur ervaring in, maar zeker affiniteit met de energiemarkt.

bedrijfsinformatie.

Bij Maasstad ingenieurs zetten we onze kennis en ervaring in voor opdrachtgevers in de energiesector, infra en industrie. Met technisch management, systems engineering, software-engineering, testen en inbedrijfstelling dragen we bij aan een passend technisch antwoord op de grote complexe vraagstukken op het gebied van duurzaamheid en de energietransitie. Op technisch vlak ontzorgen we onze klanten met optimaal project- en stakeholdermanagement. Of het nu gaat om elektrotechniek, meet- en regeltechniek of industriële automatisering: wij vertalen de wensen en eisen met oog voor de wet- en regelgeving naar technische oplossingen op maat.

Je gaat aan de slag in een jong, ambitieus en groeiend team met onder meer twee consultants, vijf technisch specialisten en een aantal zzp’ers. We werken vanuit huis of ons stijlvolle kantoor op de RDM-campus in Rotterdam. En natuurlijk zijn onze techneuten regelmatig op locatie te vinden bij onze klanten. Ook denken we allemaal mee over de ontwikkeling van ons bedrijf. Een keer per week hebben we een digitale meeting en om de zes weken samen een pizza-avond. Aan de hand van bijvoorbeeld topics uit het werkveld wisselen we dan kennis uit met elkaar.

Meer weten en solliciteren?

Ben jij degene die wij zoeken, maar heb je nog vragen of twijfels? Neem dan contact op met Johan Bel, via 06 – 20 81 88 39 of johan.bel@maasstadingenieurs.nl.

Interessante baan? Je reactie met motivatie en cv ontvangen we graag.