Onze expertises op een rij.

Bij Maasstad ingenieurs zetten we onze kennis en ervaring in voor opdrachtgevers uit de sectoren energie, infra en industrie. Onze specialismen? Technisch management, systems engineering, software-engineering, testen en inbedrijfstelling.

Technisch management van a tot z.

Het technische deel van omvangrijke energie-, infra- of industriële projecten: je kunt het aan onze technisch managers toevertrouwen. Met optimaal project- en stakeholdermanagement zorgen we dat jij op technisch vlak nergens omkijken naar hebt. Wij vertalen wensen, eisen en wet- en regelgeving naar technische oplossingen op maat. Of het nu gaat om elektrotechniek, meet- en regeltechniek of industriële automatisering: door up-to-date te blijven in ons vakgebied weten we precies waar we het over hebben.

Grip op projecten met systems en software-engineering.

Om projecten effectief en inzichtelijk te maken, werken onze engineers met systems engineering. Met name bij complexe opdrachten is dit dé methodiek om op gestructureerde wijze tot een integraal ontwerp te komen. We kunnen wel stellen: systems engineering is onderdeel van ons DNA. Actuele ontwikkelingen volgen we op de voet. Zo kun je ons ook inschakelen voor model-based systems engineering, een opkomende trend in de energie- en infrasector.

Daarnaast is software-engineering volledig verweven in onze bedrijfsprocessen. Niet vreemd: goede systems engineering is de sleutel om goede software-engineering mogelijk te maken. Met doordachte PLC-, DCS- en SCADA-softwareoplossingen voor de aansturing van systemen helpen we onze opdrachtgevers verder.

Ultieme support met testen en inbedrijfstelling.

De hamvraag in ieder project: voldoet een systeem of installatie aan de eisen die vooraf gesteld zijn? Door uitgebreide tests uit te voeren, komen we hier gauw genoeg achter. Eventuele afwijkingen verhelpen we vervolgens snel. Daarnaast regelen we ook de inbedrijfstelling van installaties en systemen voor jou. Hierbij zorgen we voor een soepele overdracht en heldere gebruiksaanwijzingen. En wil je een training voor je medewerkers om een systeem onder de knie te krijgen? Ook daar zorgen we graag voor.

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen?

Maasstad ingenieurs is in staat je volledig te begeleiden en ondersteunen in jouw technische wensen, van het ontwerp tot de inbeheername van systemen. Liever een losse dienst van ons afnemen, zoals het managen van een project of het testen van een systeem? Dat kan natuurlijk ook. Neem contact met ons op voor meer informatie. We staan je graag te woord over onze dienstverlening.